Dienstverlening – Huisartsenpraktijk Rombouts-Kox – Budel
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Rombouts-Kox
Graafschap Hornelaan 2b 6021 XL
Budel

Dienstverlening

Missie:

Onze praktijk staat voor laagdrempelige kwalitatief goede huisartsenzorg voor inwoners van Budel en omstreken. We houden ons aan de meest recente richtlijnen en normen van de reguliere zorg. Daarnaast streven we naar het blijven verbeteren van de zorg die we bieden aan onze patiënten.

Beschrijving praktijk en diensten:

We hebben twee artsen in de praktijk. We werken beiden 3,5 dag per week. We werken niet tot nauwelijks met invalartsen en we zijn nooit gesloten in vakanties. Dit maakt dat er een hoge mate van continuïteit is wat de kwaliteit van zorg ten goede komt.

Wij proberen zo veel mogelijk in de eerste lijn te diagnosticeren en behandelen.

Wij verrichten kleine chirurgische ingrepen, plaatsen IUD (spiraaltje) en implanon, zetten cyriax injecties (injecties in gewrichten).

Wat diagnostiek betreft kunnen patiënten bij ons terecht voor een gewone bloeddrukmeting, een 30 minuten meting , EAI (enkelarm-index),  hartritmediagnostiek, dementieonderzoek en longfunctieonderzoek (spirometrie).

We hebben praktijkondersteuners in dienst voor hart en vaatziekten, chronische longaandoeningen en geestelijke gezondheidsproblemen.

Ook wordt er vanuit het Sint Jans Gasthuis te Weert 3 x per week bloed geprikt op de praktijk.